Ma a krumplinak körülbelül az egyharmadát pasztinákra cseréltem benne. A kiindulási alap az volt, hogy a sült pasztinák nagyon ízlik, meg tegnap, recepteket keresgélve találtam olyat többet is, amelyikben krumpli egy része helyett szerepelt ez a zöldség.
Tegnap a csicsókás változat viszont elég gyengén szerepelt: az ízével ugyan nem volt különösebb baj, a kinézete viszont erősen feledhető lett. Mondjuk már akkor rossz előérzetem volt, mikor a reszeléskor erősen barnult a csicsóka. Aztán a sütéskor odaragadt a serpenyőhöz, úgy kellett noszogatnom egy műanyag lapáttal (ugyanúgy csináltam pedig, mint máskor, és más összetevőknél sosem tapasztaltam még ilyet - például ma sem a pasztinákossal). Nem baj, kísérletezek tovább, bár nem ezen a vonalon :)
A fenti pasztinákos változatot meg nem hagyom feledésbe merülni!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése