2009. február 7., szombat

Gombatál Camembert sajttal

Igyekszem kihasználni, hogy ezúttal nem befőttből van csak gombám, így a tegnapi nyers kalandomon felbuzdulva ma ezt alkottam:

Camembert sajt, aszalt körte, (natúr, pirítatlan) dióbél és gombacikkek kerültek a tányérra - s mivel főzéssel nem kellett bajlódnom, rászántam pár percet, hogy szemrevalóan elrendezzem.

Egy kis pohár fehérbor egészítette még ki az élményt.

2 megjegyzés:

napmátka írta...

Ez megint egy abszolút telitalálat, remek lehetett ez a négyes ízharmónia (gomba-sajt-dió-körte).
Az én egyetlen gondom, hogy nagyon hiányzik mindig a szénhidrát, így egy szeletet az előbbi bejegyzésedben szereplő kenyérből biztos eleszegetnék hozzá...

Dulmina írta...

Nekem késői, kiadós reggeli volt előtte a kenyér, így elég volt ennyi ebédre. Amúgy azt hiszem, némi tésztát is főztem volna hozzá.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails