- Az oldalsávban rendszereztem a hivatkozásokat (bővítés még folyamatban).
- Elkezdtem a címkék átnézését, javítását:
* a keveset használt, nem igazán informatív címkék megszüntetése (máshol hivatkozott címkét igyekszem nem törölni)
* a tájékozódást, keresést megkönnyítő új címkék bevezetése (pl. jó lenne a vegetáriánus recepteket osztályozni vegatípus szerint)
* bejegyzések átnézése, esetleges hiányzó címkék pótlása (főleg a régebbi bejegyzésekről hiányoznak a később bevezetett címkék) - Régebbi bejegyzésekben volt időnként olyan, hogy nem írtam le az átalakított receptet, csak hivatkoztam az eredetire, meg leírtam a módosításaimat. Ezzel az a probléma, hogy ha az eredeti helyen már nem érhető el a recept, akkor az én bejegyzésemből már nem rekonstruálható. Igyekszem ezért felidézni és pótolni a leírásokat, hogy ne legyen elveszett recept.
- Az alaprecepteket jó lenne körítés nélkül összegyűjteni egy bejegyzésbe, és alájuk csokorba szedni, hogy mi mindenhez használtam már.
- Jó lenne egy 'Tippek és trükkök' gyűjtemény is, hogy egyszerűen tudjak hivatkozni bizonyos alap dolgokra (pl. tésztafőzés, bizonyos alapanyagok előkészítése, stb.).
- A nem közvetlen fogyasztásra szánt tartós dolgokról szóló bejegyzéseket ki fogom egészíteni a felhasználásra vonatkozó tippekkel (vagyis összegyűjtöm, hogy később mit készítettem már belőlük).
- A régebbi témák maradnak, de új bejegyzés nemigen lesz olyanokkal kapcsolatban, mint például: kenyérsütő gép, tojás, húsos is lehet, hal. Hasonlóképp maradnak azok a receptek is, amiket mostanság már nem úgy, vagy egyáltalán nem használok.
- Helyenként kicseréltem a gyenge minőségű képet, ha azóta volt ismétlés a receptből, és sikerült jobb fotóra szert tennem. A semminél a kevésbé sikerült képet is többre tartom, úgyhogy felteszem. Törekszem a jobb képekre, de nem ez a fő szempont.
2009. február 5., csütörtök
Karbantartás
Új sablon helyett néhány kevésbé szembetűnő, de annál hasznosabb javításra kerítek sort a napokban:
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Ez a rendezgetés (karbantartás) szerintem igen hasznos, főleg azon olvasóknak, akik gyakran visszajárnak Hozzád, s akik szintén bizonyos elvek mentén főznek, étkeznek. Nagyon "felhasználóbarátnak" találom.
szia! hű, nem kis dologra vállalkoztál, úgyhogy jó munkát! :)
Megjegyzés küldése