Általában nagyobb a nekikészülés, mint a tényleges munka vele, mivel ezt sokkal könnyebb megszabadítani a belső hártyáitól, mint mondjuk a narancsot: én szét se szedem szeletekre, csak félbe, majd a szélső szelet belső oldalát késsel átvágom, és kifordítom a belsejét; így haladok végig.
2009. február 20., péntek
Citrancssaláta
Általában nagyobb a nekikészülés, mint a tényleges munka vele, mivel ezt sokkal könnyebb megszabadítani a belső hártyáitól, mint mondjuk a narancsot: én szét se szedem szeletekre, csak félbe, majd a szélső szelet belső oldalát késsel átvágom, és kifordítom a belsejét; így haladok végig.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
A savanyúkáposzta-grapefruit kombináció is nagyon finom! Egy kis mézzel megcsurgatva, hmm....
Ezt még nem hallottam, de jól hangzik!
Megjegyzés küldése