2009. február 25., szerda

Camembert tál dióval és körtével

Gondolkodtam, hogyan lehetne olaj és tojás nélkül kivitelezni a rántott sajtot. Aztán abban maradtam, hogy megsütni se kell :)

Elég csak darált dióba forgatni a Camembert szeleteket. Meg akkor már megadtam a módját az utolsó szem téli körtével, amit még a múltkor vettem a piacon, és mostanra érett meg igazán.

Szeleteltem, rendezgettem, aztán jóízűen megeszegettem. Jobban esett, mint bármilyen rántott sajt.

4 megjegyzés:

florentine írta...

Kb. 3 perce döntöttem el,hogy körte + sajt lesz a vacsorám, úgyhogy útba kell ejtenem egy boltot. Remélem, kapok normális körtét (ami nem a jövő héten lesz vacsora).

Dulmina írta...

Én szurkolok, hogy sikerüljön a beszerzés! (Bár a jó körte ilyenkor nehéz ügy, az enyém alkalmi vétel volt.)

napmátka írta...

Valahogy mostanában nekem is annyira jólesik a sajt-dió-gyümölcs kombináció.

Lonczy írta...

Az én egyik kedvencem a "sajttál " vacsorára,sok -féle sajt, dió,alma,
szépen tányérba rendezbve......

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails