Újabb egyszerűen elkészíthető és nem mellesleg nagyon finom lepényvariáció:
A tésztája egy adag vegán pizza alap, a feltét pedig 1 közepes üveg (0,5 liter) fejtettbabos zakuszka, valamint 1 guriga (kb. 20 dkg) füstölt parenyicából vágott csigák, és az egész megszórva egy kis szárított bazsalikommal.
Idő: kb. 1 óra elteltével lehet enni, de ebből csak kétszer 10 percnyi munka (az egyik felvonás a tésztagyúrás, a másik meg a lepény összeállítása)
Pénz: kb. 700 Forint az egész, ami 3 bőséges vagy 4 normál adag
Hazai alapanyagokból, az olívaolaj kivételével.
3 megjegyzés:
Most nyeltem egy nagyot! Hát ez nagyon finom lehet. Házi zakuszkám sajnos nincsen, de kipróbálom a boltival. Köszi a receptet!!!!!:))
Annyira tetszik, ahogy ezzel a sajttal és a többi hozzávalóval is bánsz. Úgy értem, hogy az étel ízén felül a lepényeid megjelenése is igazi műélvezet!
Nagyon jó néz ki a lepény, biztosan nagyon finom is!
Megjegyzés küldése