2010. január 15., péntek

Zakuszkás-sajtos lepény

Újabb egyszerűen elkészíthető és nem mellesleg nagyon finom lepényvariáció:

A tésztája egy adag vegán pizza alap, a feltét pedig 1 közepes üveg (0,5 liter) fejtettbabos zakuszka, valamint 1 guriga (kb. 20 dkg) füstölt parenyicából vágott csigák, és az egész megszórva egy kis szárított bazsalikommal.

Idő: kb. 1 óra elteltével lehet enni, de ebből csak kétszer 10 percnyi munka (az egyik felvonás a tésztagyúrás, a másik meg a lepény összeállítása)
Pénz: kb. 700 Forint az egész, ami 3 bőséges vagy 4 normál adag
Hazai alapanyagokból, az olívaolaj kivételével.

3 megjegyzés:

Benzsi írta...

Most nyeltem egy nagyot! Hát ez nagyon finom lehet. Házi zakuszkám sajnos nincsen, de kipróbálom a boltival. Köszi a receptet!!!!!:))

napmátka írta...

Annyira tetszik, ahogy ezzel a sajttal és a többi hozzávalóval is bánsz. Úgy értem, hogy az étel ízén felül a lepényeid megjelenése is igazi műélvezet!

KataKonyha írta...

Nagyon jó néz ki a lepény, biztosan nagyon finom is!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails