2008. november 29., szombat
Nyers lecsó
Volt még itthon pár illatos, szabadföldi paprika meg paradicsom. Gondoltam, vétek lenne megfőzni, fűszerezni őket, az illatuk alapján annyira finomak így natúr. Ezért csak kisebb falatnyi darabokra vágtam őket, egyenesen a tányérra:
Aztán meg melléültem, és nyugodtan elfalatoztam. Kézzel csipegetve.
A zöld húsú paprika még savanykás volt, a piros viszont meglepően édes. Az állaguk is más volt, de az adott szemen belül is voltak picit eltérő ízű darabok. Jólesett elropogtatni őket egy-egy puha paradicsomszeletet is közbeiktatva időnként.
Címkék:
egytálétel,
köret (is lehet),
nyers,
paprika,
paradicsom,
saláta
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
lassan nyersevő leszel:)
Ott még azért nem tartok :)
De már készülőben erről egy bejegyzés.
Megjegyzés küldése