Tányérra terítettem a kuszkuszt, rá a tökszeleteket és a paradicsomcikkeket, egy kis felkockázott feta sajtot, friss oregánóleveleket. Végül megcsorgattam kevés olívaolajjal, és egy villa meg a fényképezőgép társaságában kivittem a teraszra, hogy ott fogyasszam el.
2008. november 10., hétfő
Kuszkusz nyers salátával
A nagy munka közepette ez lett az ebédem:
1 dl kuszkuszt másfélszeres mennyiségű forró vízbe öntöttem, vegyeszöldséges fűszersóval ízesítettem, lefedve állni hagytam. Közben összeaprítottam a rávalót, egy aprócska, zsenge tököt meg néhány paradicsomot. Utána villával átkevertem a jól megduzzadt kuszkuszt, és ezúttal vaj helyett olívaolajat tettem hozzá.
Tányérra terítettem a kuszkuszt, rá a tökszeleteket és a paradicsomcikkeket, egy kis felkockázott feta sajtot, friss oregánóleveleket. Végül megcsorgattam kevés olívaolajjal, és egy villa meg a fényképezőgép társaságában kivittem a teraszra, hogy ott fogyasszam el.
Tányérra terítettem a kuszkuszt, rá a tökszeleteket és a paradicsomcikkeket, egy kis felkockázott feta sajtot, friss oregánóleveleket. Végül megcsorgattam kevés olívaolajjal, és egy villa meg a fényképezőgép társaságában kivittem a teraszra, hogy ott fogyasszam el.
Címkék:
búza,
egytálétel,
főzőtök,
köret (is lehet),
kuszkusz,
nyers,
paradicsom,
sajt,
saláta,
tejes
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése