Kaldeneker György receptje, az aktuális körülményekhez hangolva. Cukkini nélkül, több padlizsánnal, szárított zöldfűszerekkel, paradicsomszósz helyett natúr hámozottparadicsom-konzervvel, és nem egészen penne tésztával. De így is nagyon ízlett!
5 megjegyzés:
Névtelen
írta...
Kedves Dulmina, megteszed, hogy leírod a zöldséges penne receptjét? A linkre kattintva teljesen mást adott ki a gép... Köszönöm, Imola
Sajnos nem ez az egyetlen ilyen recept a blogon, amit anno nem írtam le én is, és azóta megszűnt az eredeti :(
Így a kép meg az emlékeim alapján azt mondanám, hogy a zöldségraguhoz egy vastag aljú, mély serpenyőben 1-2 evőkanálnyi olívaolajon gyorsan lepirítok (sütök :) feldarabolt lilahagymát, paprikát, padlizsánt, cukkinit, majd megy hozzá pár szem meghámozott, felcikkezett paradicsom, amivel összefőzöm. Fűszerezem némi sóval, valamint friss bazsalikommal / kakukkfűvel / oregánóval / rozmaringgal (tetszés szerint). Közben egy fazékban durumbúzás tésztát főzök, és azzal összeforgatva tálalom (a képen a zöldségragu serpenyőjében oldottam meg ezt a keverést).
Nagyon finom lett, köszönöm szépen a receptet! Egyébként nagyon szeretem a blogodat, én is a natúr konyha és a minimál édesítés híve vagyok. További sok sikert, Imola
5 megjegyzés:
Kedves Dulmina,
megteszed, hogy leírod a zöldséges penne receptjét? A linkre kattintva teljesen mást adott ki a gép...
Köszönöm,
Imola
Kedves Imola,
Sajnos nem ez az egyetlen ilyen recept a blogon, amit anno nem írtam le én is, és azóta megszűnt az eredeti :(
Így a kép meg az emlékeim alapján azt mondanám, hogy a zöldségraguhoz egy vastag aljú, mély serpenyőben 1-2 evőkanálnyi olívaolajon gyorsan lepirítok (sütök :) feldarabolt lilahagymát, paprikát, padlizsánt, cukkinit, majd megy hozzá pár szem meghámozott, felcikkezett paradicsom, amivel összefőzöm. Fűszerezem némi sóval, valamint friss bazsalikommal / kakukkfűvel / oregánóval / rozmaringgal (tetszés szerint). Közben egy fazékban durumbúzás tésztát főzök, és azzal összeforgatva tálalom (a képen a zöldségragu serpenyőjében oldottam meg ezt a keverést).
Jó étvágyat hozzá, ha elkészíted!
Nagyon finom lett, köszönöm szépen a receptet!
Egyébként nagyon szeretem a blogodat, én is a natúr konyha és a minimál édesítés híve vagyok.
További sok sikert,
Imola
Örülök, hogy ízlett, és köszönöm a visszajelzést. További jó böngészést a blogomban!
D.
Mást keresgéltem ugyan, de megtaláltam az eredetit az új Kaldeneker.hu-n:
Sült zöldséges penne
Megjegyzés küldése