2008. február 24., vasárnap

Gombapaprikás másképp

Amikor olvastam ezt a receptet Fűszeres Eszternél, egyből tudtam, hogy ezt nekem ki kell próbálnom. Csak azt kellett kivárni, hogy legyen hozzá megfelelő alapanyag. Gombának a múltkori gombabefőttekből bontottam fel egyet, paprika és paradicsom pedig lett ma a piacon. Persze tisztában vagyok vele, hogy ez még nem kiskerti, csak üvegházi, de meglepően illatos és nem az a kemény, mű-állagú. Az íze is beváltotta a hozzá fűzött reményeimet, úgyhogy belevágtam a kinézett gombapaprikás elkészítésének.

Már készítés közben is ígéretes illata volt, ráadásul nem is kellett rá sokat várni. Teljes kiőrlésű lisztből készítettem hozzá nokedlit.

Nagyon feldobta a sok zöldfűszer, tényleg nem egy kategória az általam eddig készített gombapaprikásokkal. Hát még ha laskagombát is szerzek legközelebb a csiperke mellé! :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails