Mától, kéthetente jelenik meg az aznapi Délmagyarország és Délvilág mellékleteként:
S hogy mi ez a nagy pálfordulás a tegnapi bejegyzésem óta? Nem, nem lettem hirtelen főzősújság-függő! Hanem pár hete felkérést kaptam a magazin szerkesztőjétől, Lévay Gizellától, hogy gasztrobloggerként írjak bele. Így született egy kis összeállítás egyik téli kedvencemről, a csicsókáról:
Még csak átlapozni volt érkezésem, de egy igen változatos és tartalmas kiadványnak tűnik, és két receptet már kinéztem belőle kipróbálásra. Kedvcsinálónak itt a tartalom és a szerkesztő ajánlója:
9 megjegyzés:
Gratulálok! :o)
Juj, sietek haza a hétvégén Délvilág mellékletet olvasni!!! Gratulálok!
Köszi a megjegyzést a Brnoi Étteremről!Nem tudtuk ugyan,hogy tesztelitek az éttermet,de én így is elégedett vagyok az eredménnyel!Mégegyszer köszi,Üdv.,Üzletvezető
Dulmina, gratulálok!
Ezért megkínálhatlak egy finom, meleg teával?
http://vegansagok.blogspot.com/2009/12/kellemes-reggeli-tea.html
Gratulálok! Örülök,hogy szélesebb körben is megismerhetik a receptjeidet, a csicsókáról nem is beszélve!
Szia Dulmina!
Ne haragudj, hogy ide írok ezzel kapcsolatban, de nem tudom mennyire nézed a régebbi bejegyzés kommentjeit. Arra lennék kiváncsi, hogy ha narancslekvárt csinálsz 1 kg narancsból, akkor mennyi üvegnyi lekvár lesz ebből?
Előre is köszönöm! :-)
Timi
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat.
Timi:
A moderálás miatt minden megjegyzést olvasok. Bő 1 kg előkészített (megtisztított, kifilézett) narancsból van 1 liter lekvár, hogy ezt mennyi narancsból lehet kinyerni, az héjvastagság-függő: vékony héjúból legalább 1,5 kg, vastag héjúból akár 2 kg is kell hozzá. Az üvegek száma meg nyilván méretfüggő, de térfogatra meg lehet becsülni.
Jó munkát a lekvárkészítéshez!
Dulmina, gratulálok!
Nézz be hozzám !
Köszönöm. :-)
Megjegyzés küldése