Külön emiatt nem melegíteném be a sütőt, de ma a héjában sült krumpli után vígan megsült ez is. Tepsis, rakottas (szóval sütőben készítendő) ételek után kiváló desszert lesz máskor is!
2008. április 25., péntek
Gyors almás süti
Előbb Fűszerkert, majd Mithrile írt róla. Most meg én :)
A tésztát teljes kiőrlésű lisztből csináltam, de mivel egyáltalán nem vagyok édesszájú, csak 1 evőkanál mézet kevertem bele. Emiatt a lisztmennyiséget is csökkentettem, hogy híg nokedlitészta állagú tésztát kapjak. A tetejére is mézet csorgattam, ami finoman rá is pirult.
Külön emiatt nem melegíteném be a sütőt, de ma a héjában sült krumpli után vígan megsült ez is. Tepsis, rakottas (szóval sütőben készítendő) ételek után kiváló desszert lesz máskor is!
Külön emiatt nem melegíteném be a sütőt, de ma a héjában sült krumpli után vígan megsült ez is. Tepsis, rakottas (szóval sütőben készítendő) ételek után kiváló desszert lesz máskor is!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
1 megjegyzés:
Ezt biztos meg fogom csinálni :-)
Megjegyzés küldése