Megjelent a Kifőztük magazin szeptemberi száma, több mint 80 recepttel, melyből mindenki találhat kedvére valót. Az iskolakezdés jegyében kiemelt helyet kaptak benne a tízórai csomagolható finomságok, meg természetesen továbbra is előszeretettel használjuk a szezonális alapanyagokat.
Jómagam csillagtökös lepényt és fahéjpudingos almatortát sütöttem. A bolti gyümölcslevek helyett házilag készítettem rostos ivólevet, ezúttal körtéből. Szintén körte, valamint szőlő került üvegbe finom, cukormentes dzsem formájában. Folytattam a paradicsombefőzésről szóló összefoglalómat is: most a natúr lecsó és kétféle zöldséges tésztaszósz receptjét írtam le.
Az újság szokás szerint ingyenesen letölthető a kifoztuk.hu oldalról.
1 megjegyzés:
Cukormentes körtedzsem? Hmmm... Ezt feltétlenül megnézem. Köszi az ajánlót.
Megjegyzés küldése