Saját termésű eperből :)
A tészta ugyanez, a pudingba ezúttal a vanília kivonat helyett 1 evőkanál cukormentes, holland kakaóport tettem, még az elején összekeverve a 2 púpozott evőkanál keményítővel. Gyümölcstortaforma hiányában kapcsos tortaformában sütöttem meg, ezért nem lett pereme a tésztának, de szerencsére így se folyt le róla a puding (azért a biztonság kedvéért köré raktam a forma oldalát, mielőtt ráöntöttem a megfőzött pudingot).
7 megjegyzés:
Dulmina, ez a torta gyönyörű! A kiwis is:) Kicsit le vagyok mostanában maradva az olvasással, még azt is most néztem meg.
Kicsit irigylem a saját termésű epret. Nálam nem marad meg a kertben:(
Ajaj,azt hiszem a leveshez írtam,amit ide szerettem volna,légyszike,nézzél rá,és bocsi!Köszi!
Ez gyönyörű! Off.megkérdezhetem hol laksz?
Köszi!
Húha, ez már reform-dőzsölés! És igazán irigylésreméltók a saját epreid!
Köszönöm a dicséreteket! Finom is volt nagyon :)
Igen, megtaláltam a megjegyzést a levesnél, és oda válaszoltam is rá.
Ez most épp a békés megyei termésből volt (kis hely, inkább nem írnám ide a nevét), de a szegedi ültetvény is kitett magáért. Igaz, virágzáskor locsolni kellett sokat, de meghálálta.
Kedves Dulmina!
Szeretnélek megajándékozni egy kitüntetéssel.
Ha elfogadod,töltsd le a képet innen, http://cukotas.blogspot.com/ majd tedd ki a blogodba,és add tovább 5 számodra kedves bloggernek.
Gyönyörű ez az epres költemény!
Jó éjt,Timi-cukota.
Nálunk meg kellene már újítani az eperállományt, elég kis szeműek lettek és nem is termett sok. Viszont amit vettünk, ahhoz képest az otthon termett sokkal zamatosabb.
Megjegyzés küldése