
Amíg a rizs főtt, fél kilónyi zöldbab végeit levagdaltam, majd a csöveket 2-3 centis darabokra aprítottam. Vastag aljú, mély serpenyőben kevés olívaolajat forrósítottam, majd rádobtam az előkészített babot, és gyakran megkeverve átpirítottam. Időnként pici vizet öntöttem alá, hogy ne süljön oda, és haraphatóra pirítottam. A végén kevés sóval ízesítettem, és a tűzről levéve citromlevet facsartam rá (egy fél citromból levágtam 4 vékony karikát a díszítéshez, a többit facsartam ki).
Tálaláskor először a mustáros rizst szedtem a tányérra, majd helyet csináltam a közepén a citromos babnak. Tetejét citromkarikákkal díszítettem. 2 adag.
2 megjegyzés:
Szia!
Ha van kedved játszani, szeretettel hívlak:
http://napmatka.blogspot.com/2009/07/hat-en-immar-kit-valasszak-egy-zold_08.html
Szia!
Hoztam Neked valamit. Kérlek, nézz be hozzám érte!
Megjegyzés küldése