2011. december 1., csütörtök

Játék: Kinek vigye a szakácskönyvemet a Mikulás?

December 6-án reggel valaki találni fog egy levelet a postaládájában. A levélben lesz egy hivatkozás, ahonnan letölthet egy különleges szakácskönyvet. Ezt:

 




Ha szeretnéd, hogy Te legyél az e-könyv boldog tulajdonosa, akkor nincs más dolgod, mint e-mailben megírni nekem a dulmina (kukac) citromail (pont) hu címre, hogy
  • Miért örülnél ennek a könyvnek?
  • Ha te kapnád, melyik receptet próbálnád ki belőle először?
Az e-mail tárgya az legyen, hogy: JÁTÉK, tartalma pedig a válaszod a fenti két kérdésre (mindkettőre!). December 5-én éjfélig várom a nevezéseket. A jelentkezők közül sorsolással választom ki, hogy kinek vigye a Mikulás a szakácskönyvet, és rögtön útnak is indítom.

Játékra fel!

(A nevezéseket visszaigazolom, ha 24 órán belül nem kaptál választ, akkor kérlek, írj újra vagy jelezd itt megjegyzésben.)

3 megjegyzés:

Mézeskalácsos írta...

Persze,hogy érdekel az e-könyved,mert itt egybegyüjtve találhatók a nagyon praktikus receptjeid.Elsőként valószínűleg a Mézeskalácsot sütöm majd meg.Örülök,hogy összeállítottad ezt a könyvet!Minden jót kívánok Neked!

Dulmina írta...

Mézeskalácsos: Köszönöm a jelentkezést. Egy e-mail címet is írj, légy szíves, hogy amennyiben Te leszel a szerencsés nyertes, egyből küldhessem a könyvet.

Dulmina írta...

Köszönöm, nem tettem ki, de feljegyeztem. Szép napot!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails