Hozzávalók 1 személyre
- 12,5 dkg durum spagetti (félkilós csomag negyede)
- 3 kucsmagomba
- 2 dl tejszín
- 1 csokor petrezselyemzöld
- pár csepp olívaolaj
- csipet só
- 1 evőkanál fehérbor
Közben elkészítettem a szószt: Alaposan megmostam, majd negyedbe vágtam a gombát (hadd nézzen ki többnek :), és pici olajon enyhén lepirítottam. Felöntöttem a tejszínnel, beletettem az összevágott petrezselyemzöldet, és kis lángon addig forraltam, míg besűrűsödött. Amikor már majdnem kész volt, hozzáadtam a sót és a bort is, és még kb. 1 percig forraltam.
Beleforgattam a leszűrt tésztát, és máris tálaltam.
1 megjegyzés:
Én bezzeg kértem volna, szeretem a gombát minden formában:)
Megjegyzés küldése