2011. március 7., hétfő

Csicsóka eladó

2011. 03. 26. Nincs több eladó csicsókám, most már semmilyen.

2011. 03. 23. Elfogyott, legfeljebb vetni valót tudok még adni korlátozott mennyiségben. A vevőimnek köszönöm a vásárlást. Jövőre meg majd meglátjuk, mekkora termésből gazdálkodhatom.

-------------------

Előzetes egyeztetés után frissen felszedett csicsókagumó eladó Békésszentandráson. Fogyasztásra és vetőmagnak egyaránt alkalmas. Kifejezetten ajánlott cukorbetegeknek, egészséges életmódra törekvőknek, vagy egyszerűen a különlegességeket kedvelőknek. Változatosan elkészíthető önmagában vagy más zöldségekkel kombinálva, vagy savanyítva akár tartósítható is. Kipróbált és bevált csicsókás receptjeim a blogomban olvashatók: Dulmina csicsókás receptjei

Ára: 150 Ft/kg, amiből nagyobb mennyiség vásárlása esetén kedvezményt adok.

Személyes átvétel Békésszentandráson, vagy igény szerint postázom is, de ebben az esetben a postaköltséget felszámítom.

Érdeklődni lehet
- telefonon: (30) 519 9017 Bíró Edit
- e-mailben: dulmina_kukac_citromail_pont_hu
 

4 megjegyzés:

Szemi írta...

Kedves Dulmina!

Engem érdekelne ez a csicsóka-vétel, mert felénk egyáltalán nem kapható sajnos. :(
Viszont a határ túloldalán élek, a Felvidéken, így még azt ki kellene találnom,hogyan jusson el hozzám. :) Na, most kikerestem a térképen, merre is laksz, hát sajnos nagyon messze...Kár. :((

Dulmina írta...

Sajnos tényleg nagyon messze vagyunk egymástól, és aránytalanul drága lenne oda a posta :( Tényleg kár, mert nekem bőven van belőle, szívesen adok bárkinek.

Névtelen írta...

Kedves Dulmina!
Engem érdekelne a csicsóka. Kapni nálunk a közelben nem lehet ezért arra gondoltam, hogy ültetni fogok egy 500 m2-es földem van abba hány kiló csicsóka kell ?
Előre is köszönöm.

Dulmina írta...

50-60 cm-es tőtávolságra érdemes ültetni, és a legjobb vetőgumók 4-5 dekásak (a nagyobbakat nyugodtan el lehet vágni). Ha jól számolom, az egész telket kb. 100 kg csicsókával lehet bevetni. Talajviszonyoktól függően 5-10 kg-ot terem tövenként, úgyhogy utána nem a beszerzésen, hanem az eladáson lehet gondolkodni :) És ha egyszer megtelepedett, utána a lehetetlennel határos kiirtani.
Dulmina

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails