Megtisztítottam és kb. 3 cm-es darabkákra vágtam fél csomag zöld spárgát, külön gyűjtve a csúcsokat. Kevés olaj és víz keverékén, kis lángon roppanós-puhára pároltam; a csúcsokat csak a legvégén tettem hozzá. A tűzről levéve hozzákevertem egy kis pohár tejfölt, és ízesítettem egy kávéskanálnyi mustárral meg némi sóval. Közben megfőztem 6 dkg durum pennét, és összeforgattam a spárgával. (Így a spárga dominált benne, lehet több tésztával is készíteni, de akkor valamivel több tejfölt is elbír.)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiVYUQXY-DPtJYlHbrkbL21jbE8pAWG8tN1phIB28nRgaY5q-TnRI-0RBDATfghaXe5F4QHQd_8hN3FBbpe0GE-bGc3lThgec74j8GGDjCkDKifDut_lLsld2JdkN3wQI6kjJHeLwvd9DsT/s200/dulmina_signo.jpg)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése