2009. március 10., kedd

Elismerés

Cukroskata tüntetett ki vele a napokban:

"Add annak a három bloggernek, akiktől a legjobb írásokat olvastad, akiknek az oldalán a legérdekesebb fejtegetésekbe botlottál, akiktől a legtöbbet tanultad, vagy akikre a leginkább felhívnád saját olvasóid figyelmét.
Privát üzenetben, (e-mailban,
kommentben, stb. ) küldd el nekik a „szabályokat" és ha tudod, akkor a két képet, azaz a díjat. Szentelj egy bejegyzést annak, akinek a „díjat" adod. A bejegyzésben említsd meg kitől kaptad, és kiknek adod, illetve azt, hogy miért pont Őket választottad. Ez nagyon fontos! Írd meg, miért ajánlod őket másoknak is! A bejegyzésbe ne feledd el behelyezni a díjazottak blogjára mutató linket. A postba illeszd be a nagyobbik képet, a kisebbiket pedig (belátásod szerint) tedd ki saját blogodba."

Köszönöm szépen, igazán jólesett. Én is gyakran megfordulok nála és szívesen olvasgatom az írásait. Több receptet, ötletet is ellestem már tőle, de a nosztalgiázós bejegyzései is érdekesek.

Az én választottaim:

KatAnyaka, akitől számos kiváló vegán alapreceptet tanultam, s alakítom őket kedvemre azóta is.

Napmátka, akinél a receptek mellett csodálatos fotók, versrészletek, írások fogadnak.

Govinda, akinél kezdő vegaként egyből ottragadtam, és azóta is rendszeresen visszajárok: a receptek mellett elgondolkodtató írások is vannak a blogjában, és a Civil rádiós műsorait is érdemes meghallgatni.

2 megjegyzés:

erős ildikó írta...

Nagyon köszönöm az elismerést. Azért is jólesett, mert egyrészt biztosan nehéz lehet csupán hármat kiválasztani, másrészt pedig az én konyhám nem vegán, s mégis találsz benne kedvedrevalót...ez nagy örömmel tölt el.

Kata írta...

Nagyon - nagyon köszönöm. Hasonlóan indokolnám meghatottságomat, mint Napmátka ... benne vagyok a Te hármadban! Hűű, köszönöm :o)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails