2011. január 2., vasárnap

Szintlépések


Szerepjátékos szóhasználattal élve, két szintlépést is hozott a 2010-es év vége a konyhámban és a blogomban:

Az első és legfontosabb, hogy immár nem csak magamnak főzök, hanem egy belevaló Főkóstolónak is. Aki nem csak az evés oldaláról van otthon a témában, hanem időnként maga is szívesen veszi a kezébe a fakanalat. S mivel nagyon finomakat alkot olyankor, a jövőben az ő bevált receptjei is felkerülnek majd ide. Vegetáriánus, és nyitott az újdonságokra, így végre szabadon kiélhetem magam abban a típusú konyhai alkotásban, amiben leginkább otthon vagyok. Jó Neki főzni, és jó Vele enni (meg mást is, de az nem tartozik ide :)

A másik, hogy ősz óta lényegesen többet foglalkoztam, foglalkozom ezzel a hobbimmal, mint korábban. A blogon ugyan nem mindig látszik meg mindez (egyelőre), a háttérben azonban nagy dolgok történtek, történnek. Immár támogatója is van a blogomnak, a Jó egészséget! webáruház, ahonnan alapanyagokat kapok az újabb és újabb receptekhez. Karácsony előtt pedig megjelent Tündérkarácsony című e-szakácskönyvem, melyben 50 egészséges édességet és sósságot ajánlottam az ünnepekre - de mivel számos jól variálható alapreceptet is tartalmaz, az ünnepek elmúltával is hasznos kis gyűjtemény.

S hogy mit hoz a 2011-es esztendő? Új könyvet, új konyhát, tényleg rendszeres hírlevelet? Esetleg valami olyat, amire nem is gondolok most? Meglátjuk, mennyi fér bele az időmbe és a kedvembe.   
 

4 megjegyzés:

Moha írta...

Hozza az esztendő mindazt, amire vágysz! Éljetek a Főkóstolóval szeretetben, békességben!

Bridge írta...

:) Minden jót hozzá.

harmony írta...

szuper! :)

Daisy írta...

Gratulálok!
Sok boldogságot kívánok neked és sok-sok finom receptet nekünk.
Ihletben biztosan nem lesz hiány.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails