2011. június 20., hétfő

Újkrumplis pite (laktovega)

A nyári gazdag gyümölcs- és zöldségkínálatból egyik kedvencem az apró újkrumpli. Ezúttal egy látványos és ízletes pitét készítettem belőle, melyben a vékony tésztán finom, fűszeres szószban ül a puhára párolt újkrumpli. Kiváló ebéd- vagy vacsoraétel, nem csak vegetáriánusoknak!


A receptet ezúttal nem itt, hanem a 108.hu életmódmagazin 8. számában olvashatjátok. Az előző számban meghirdetett Nyári ízek receptversenyre küldtem be, miután itthon nagy sikert aratott. Örülök, hogy a zsűri tetszését is elnyerte, és köszönöm az izgalmas nyereményt!

A mostani számban bemutatkozik a gasztrobloggerek által készített Kifőztük magazin is, természetesen további ízletes vegetáriánus finomságok receptjeivel.

A 108.hu magazint - regisztráció után, ingyenesen - itt lehet átlapozni, illetve letölteni. Én már jó ideje nagy érdeklődéssel nyitom meg minden hónapban az aktuális szám linkjét, amit a feliratkozott olvasók e-mailben megkapnak. Esténként kellemes olvasmány belőle egy-egy cikk, és a receptekből is szívesen merítek ötleteket. Megtiszteltetés számomra, hogy most én is hozzájárulhattam a tartalomhoz.
 

1 megjegyzés:

trollanyu írta...

Szia, Ez nagyon nagyon finomnak néz ki, biztos, hogy elkészitem még a napokban. Nagyon jó ötlet:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails