Nem annyira reformos, mint nálam szokás, és egyáltalán nem vega, de alapvetően nem is saját fogyasztásra készítettem, hanem vendégeknek - és be is zsebeltem érte a dicséreteket. Kinéztem én ezt már magamnak régen, csak csupa Graham lisztből és valami zöldséges töltettel képzeltem el a megvalósítást, de most tudtam, hogy a célközönségnek az eredeti változat lesz a nyerő.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjuBqXVk2FihE0k8zUvjpOzvDpTMvgdI3ueLatymrhsF8QuXA2aaTnSPMX9xqB7nEqFgwZ1iUNnVoXSWbGJrgeMS-xn0rD7AXbdttk5eHgNlngxZuwoxEbGnJb7S8eyc0p9aGViZ8pUoT4L/s320/kolbaszsajtcsonak.jpg)
Annyit változtattam
Limara receptjén, hogy 8 helyett 12 darabra osztottam, s mivel még így is igen méretes példányok lettek, alighanem 16-ra fogom legközelebb.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiza9zs_x_-e9qwnpK6VrbuzuFzgxDFaEcc8UxkShWSqqckAND3JAzegEwug3yJRf18_j5rRJu-jJ5b-yc1JDKKchDtIFq9QsY5GeuDuTZE2xImSiwK5Ao4SuZbKU1HG0_Bp5wbyrVmMIVX/s320/kolbaszsajtcsonak2.jpg)
Idő: kb. 2,5 óra elteltével lehet enni, és ebből kb. 3/4 órányi munka van vele
Pénz: kb. 800 Forint
Alapvetően hazai alapanyagokból.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése