![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiHpJeLfw9peug9XIceXdGORJ9QP8tFKASbjJ6A_e7ezvSO-fo7eySnauB_yzbFIW1bRC1ixP0S4hEEGkqYXSqPAuTVrZYf9LZMbTkP_p4IJSg7B68WaSFaao7VubV6CUAyWtca3VwiWm3f/s320/paprikaskeksz+copy.jpg)
Lágy, de nem ragadós tésztát gyúrtam az alábbiakból:
- 20 dkg teljes kiőrlésű búzaliszt
- 1,5 evőkanál őrölt pirospaprika
- 1/2 csomag sütőpor
- 1 csapott teáskanál só
- 12,5 dkg margarin
- 7,5 dkg apróra reszelt sajt (parenyica)
- 1 kis pohár (175 g) kefír
- 1 púpozott evőkanál lenmag
- 1 púpozott evőkanál szezámmag
A kiindulási alap Zsuzsi receptje volt.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése