Közben elkészítettem a szószt: Felkockáztam egy padlizsánt, és kevés felforrósított olajon pirítgattam egy kicsit, időnként megkeverve (az olaj tényleg ne legyen sok, mert szivacsként magába szedi a padlizsán). Felöntöttem egy kis üveg (0,33 l) házi paradicsomlével. Vegyeszöldséges fűszersóval és friss oregánóval ízesítettem, majd a kifőtt tésztára halmoztam. A szósz így igen bőségesen volt, akár két adag tésztára is el lehetett volna osztani.
2008. december 10., szerda
Padlizsános-paradicsomos spagetti
Gyors, kiadós ebéd volt ma az alábbi:
Kifőztem egy negyed csomag (12,5 dkg) durumbúzás spagettit, al dente állagúra.
Közben elkészítettem a szószt: Felkockáztam egy padlizsánt, és kevés felforrósított olajon pirítgattam egy kicsit, időnként megkeverve (az olaj tényleg ne legyen sok, mert szivacsként magába szedi a padlizsán). Felöntöttem egy kis üveg (0,33 l) házi paradicsomlével. Vegyeszöldséges fűszersóval és friss oregánóval ízesítettem, majd a kifőtt tésztára halmoztam. A szósz így igen bőségesen volt, akár két adag tésztára is el lehetett volna osztani.
Közben elkészítettem a szószt: Felkockáztam egy padlizsánt, és kevés felforrósított olajon pirítgattam egy kicsit, időnként megkeverve (az olaj tényleg ne legyen sok, mert szivacsként magába szedi a padlizsán). Felöntöttem egy kis üveg (0,33 l) házi paradicsomlével. Vegyeszöldséges fűszersóval és friss oregánóval ízesítettem, majd a kifőtt tésztára halmoztam. A szósz így igen bőségesen volt, akár két adag tésztára is el lehetett volna osztani.
Címkék:
búza,
padlizsán,
paradicsom,
száraztészta,
vegán
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Megfőztem. Csodás volt. Köszönet érte! :) Dani
Egészségedre!
Megjegyzés küldése