2008. augusztus 22., péntek

Új szerzemény

Tegnap én is ellátogattam az Alexandra könyvesboltba, és a félárú akciós kínálatból választott három új könyvvel tértem haza.

Az egyik gasztronómiai témájú:

Még csak átlapozni volt időm, de nagyon tetszik. Rengeteg hasznos információ van benne a fűszernövényekről, meg izgalmas receptek is. És persze gyönyörű fotók. Hasznára fog válni a meglévő növényeimnek is, hogy ilyen remek szakirodalomból művelődöm, meg szerintem arra vonatkozó ötleteket is merítek belőle, hogy hogyan bővíthetném a fűszerkertemet.

A másik két könyv meg kedvenc írómmal kapcsolatos. Ha nem is most, a befőzési szezon kellős közepén, de mondjuk hosszú téli estéken, a felfűtött cserépkályhának dőlve jó lesz majd olvasgatni...

2 megjegyzés:

Renata Kalman írta...

Én is nagyon szeretek olvasni (na jó mostanában inkább csak szeretnék...), de gyerekként emlékszem folyton zavart anyu, hogy ne bújjam már annyit a könyveket.

(a kertes bejegyzésnél a névtelen én voltam)

Dulmina írta...

Nálunk nem volt ilyen probléma, mert nem igazán rajongtam az olvasásért. Anyum szokta is viccesen mondogatni, hogy ahhoz képest elég sokra vittem :) Dehát más az, ha kötelező olvasmányként nyomnak valamit a kezembe, meg más az, mikor én választok valami olyat, ami érdekel...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails