2008. július 19., szombat

Pizza sok zöldséggel, szósz nélkül

Az egyszerűség jegyében készítettem ezt a pizzát:

Összeállítottam a jól bevált gyors pizzatésztát, felaprítottam a zöldségeket (cukkini, padlizsán, paprika, paradicsom, olajbogyó). Kiolajoztam a tepsit, belesimítottam a tésztát, a tetejét is megkentem egy kis olajjal, majd kiraktam a zöldségekkel (nem spórolva a mennyiségen) és megsütöttem (az én sütőmben 180 fokon 20 perc kellett). Ami nem fogyott el frissen, az még kihűlve is finom volt.
A szósz nélküliség korábban itt már bejött, a zöldségek elősütését pedig nem tartottam szükségesnek (kár bonyolítani, meg elég az neki, amíg megsül a tészta). A paradicsomot szándékosan nem közvetlenül a tésztára raktam, hogy ne áztassa el. A sajtot most kihagytam, de egyébként valahová a zöldségrétegek közé tettem volna, hogy megpirulhasson, de ne takarjon el mindent.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails