![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgaTpaT3BWFHJqcQfHmYa2IBu0KfAHz7V-1rlhEnhe9R8T8pgCG_vLKjoyWuyLstQJq9JNJk4pzlLRWwuTqj59YD2NlFv0QcdifERmK2Nkss3KcAUjWjT9WLXga4WisMh3J3c1ybgCmnFef/s320/rizssalata+copy.jpg)
A szokásos módon megfőztem 1 bögre barna rizst, mindössze némi sóval ízesítve. Felbontottam 1 közepes üveg (kb. fél literes) házi csalamádét, és szűrőben lecsepegtettem a levét. Végül a rizshez kevertem a zöldségeket (ebben most a káposzta mellett paprika, répa, patiszon és zöldparadicsom volt), és mivel épp jó langyos lett, már tálaltam is! Én főételként ettem, így 2 adag, de köretként is el bírom képzelni, akkor 3-4 adagot is kitesz.
A receptet Edithnél találtam, köszönet érte!
Idő: kb. 3/4 óra elteltével lehet enni, de csak 5 percnyi munka van vele
Pénz: kb. 100 Forint az egész
Hazai alapanyagokból.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiVYUQXY-DPtJYlHbrkbL21jbE8pAWG8tN1phIB28nRgaY5q-TnRI-0RBDATfghaXe5F4QHQd_8hN3FBbpe0GE-bGc3lThgec74j8GGDjCkDKifDut_lLsld2JdkN3wQI6kjJHeLwvd9DsT/s200/dulmina_signo.jpg)
1 megjegyzés:
Fel is kaptam a fejem a cím láttán!:)
örülök, hoyg kipróbáltad, és főleg, hoyg ízlett is. Én is főételként szoktam enni; általában oylankor készítem, ha a férjem nincs itthon, mert ő nincs oda a rizsért, de mi, a lányokkal nagyon szeretjük. :)
Megjegyzés küldése