Káposzta helyett ezúttal karfiollal készítettem el
ezt a jól bevált fogást:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh2FVqQtwX1w6Q5v6crHUdqLdhpfLAQsf6-3ARvBs0S2ZZzEEokhBfz5x0hbgfeRUaYa0cQ-u4FR0IwiE81Q6aW-KaKMOmZhxaSbYec1bOTpcXebo9ST0uuRatvHuvXOd0Zi1xe3wnhcVsx/s320/karfiolarpagyongy2+copy.jpg)
1 közepes fej (úgy kilónyi) karfiolt használtam fel hozzá, rózsáira szedve. Nagyon finoman megpárolódott az árpagyöngy tetején a tálban, sokkal jobb íze lett így, mint akár főzve, akár serpenyőben párolva. Most a legegyszerűbben, vegán módozatban készítettem, de egy kis (füstölt) sajtot határozottan el tudok képzelni a tetején.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEic9sH7vcClt2qhatNer8RFE7zZDWDRoZfipv8XiMqrMt8NG2lY_1zKEelASGm_nus7dj1yZOahq8O9a9Rtn04i1iIW21fO05kWkl4Tnhx9dp1cOkvWUyTlfYVvJLUouwQeVMnB8IMQ2aZB/s320/karfiolarpagyongy+copy.jpg)
Idő: kb. másfél óra elteltével lehet enni (+ ne felejtsük el az áztatást), de csak negyed óra munka van vele
Pénz: 200 Forint az egész, ami 3 bőséges vagy 4 normál adag
Hazai alapanyagokból.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése