![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjoav3gWFXirtNQ7PvMiBoQUpAIEfqvml3Y2xc7Xx1XXYmPp42ZkzDfzNkMEGW4y8bdqL0xX-4WftK9EX02nQjlzotmX9zf2sj7otD669Nwhhtx4o5cODhmj8O3LRqVIAKzFyEgTrJtpfJ3/s320/karalabesteszta_500.jpg)
Az egyszemélyes adaghoz kifőztem negyed csomag (12,5 dkg) durumbúzás száraztésztát a szokásos módon. Közben meghámoztam és a reszelő nagy lyukán lereszeltem 1 zsenge (!) karalábét. A leszűrt tésztát összeforgattam 1 evőkanál olívaolajjal, majd a lereszelt karalábéval és 1 evőkanál szójaszósszal. A karalábé kis leveleivel díszítettem, és jóízűen elfogyasztottam.
Idő: kb. 15 perc elteltével lehet enni, ebből munka 5 perc se
Pénz: kb. 200 Forint
Ebből csak a karalábé volt hazai, a többi hozzávalót máshol jobban csinálják.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiVYUQXY-DPtJYlHbrkbL21jbE8pAWG8tN1phIB28nRgaY5q-TnRI-0RBDATfghaXe5F4QHQd_8hN3FBbpe0GE-bGc3lThgec74j8GGDjCkDKifDut_lLsld2JdkN3wQI6kjJHeLwvd9DsT/s200/dulmina_signo.jpg)
5 megjegyzés:
Nagyon jó kis kaja :-)Imádom a zsenge,friss karalábét nyersen,igazi csemege :-)
Húh!Ez nagyon finomnak néz ki!
Lehet,hogy kipróbálom!
Jó étvágyat hozzá! Nekem nagyon bejött :)
Tegnap ezt készítettem, friss, zsenge karalábéból. Bár nekünk 4x mennyiség kellett! :)
A fiúk üzenik, hogy finom!
Köszönöm!
Egészségetekre, örülök, hogy ízlett! És milyen jó, hogy most a megjegyzésre válaszolva látom ezt a feledésbe merült receptemet, így idén is műsorra tűzöm hamarosan :)
Megjegyzés küldése