![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHf0DGHWfGTgEqY8SRvAwa8BXhMjTfzfAOiNBAJ5ph92zQjCUZcuMG1431x-2kHn2-MqRlpL8B5DsJshN33hat1pF8w4gN6Jf2F1Ra-Rs8ZsOZO5yb66t785RmmkbfTS0UC1cVhSSK1TEC/s320/epresjoghurt+copy.jpg)
Vagy inkább joghurtos eper? Mindenesetre én így szeretem: egy nagy kupac frissen szedett epret késsel összeaprítok, majd nyakon öntöm egy kis doboz natúr joghurttal a kedvenc fajtámból. Az összekeverést mellőzöm, egyszerűen csak onnan veszek el belőle a kanállal, ahol a joghurt vékonyan bevonja a gyümölcsdarabkákat. Joghurt helyett néha kefírrel is csinálom ugyanezt. Eper helyett más gyümölccsel is finom, különösen a jó érett, lédús darabokkal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése