Pálinkába áztatott aszalt szilva:
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj6KdwHOzp07sxNHtyNBpAftNzXyHhbCXNexNOo57Bdeu1PlBJeYdFZ7XUhy6oaB7-KCsZOjq_shXuzP-X5pDXgw8WCzstOnZHGsswwsrgJfamabmNrjHP5TRtNlyMvPsiNmhbdC6PLQ9Xj/s320/palinkasszilva+copy.jpg)
A kis üveget feltöltöttem a nyáron készített
aszalt szilvából, majd
pálinkával, ami egy néhány éve főzetett vegyes, jól kivehető szilva jelleggel. Szárazon ne legyen egészen tele az üveg a szilvával, hogy legyen helye megduzzadni, ahogy magába szívja a folyadékot. Fogyasztása csak felnőtteknek, és csak mértékkel!
Idő: 1 perc az összerakás + álljon legalább 1-2 napot, de utána sem romlik meg.
Pénz: Ez most passz, mert nem vagyok képben az árakról.
De azt tudom, hogy hazai volt minden!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése