2008. június 6., péntek

Pay it forward! - Ebből kár lenne kimaradni :)

Beszálltam én is a játékba, nem tudva ellenállni Bombadil Toma felhívásának. Nagyon szeretek a virtuális konyhájában vendégeskedni, tetszenek a fotói és a gyakorlatias leírásai, amiket olvasva gyakran kedvem támad a konyha felé venni az irányt. Külön élvezem a vega receptjeit, bár a többi is szolgált már jó ötletekkel. De a legnagyobb varázsa az, hogy nála járva lépten-nyomon azt érzem, hogy örömmel csinálja mindezt.

Álljon hát itt az én felhívásom is, várom a vállalkozó kedvű jelentkezőket, akiknek a blogjuk alapján találok majd ki valami (nem feltétlenül gasztro, majd meglátjuk) ajándékot. Személyre szabott meglepetést! :)

Akik ajándékot szeretnének tőlem, azoknak az alábbi "szabályokat" kell betartaniuk:

1. Csatlakozhat bárki, akinek van blogja.

2. Az első három kommentben jelentkező kézzel készített ajándékot kap tőlem.

3. Az ajándék az elkövetkező 365 nap valamelyikén fog érkezni.

4. Cserébe előre kell fizetni, mégpedig úgy, hogy ezt a felhívást a jelentkezők is közzéteszik a saját blogjukban, vagyis maguk is megajándékoznak három embert.

Természetesen nem csak gasztrobloggerek jelentkezhetnek, hanem bárki, akinek blogja van, és továbbviszi a játékot...

7 megjegyzés:

Lívi írta...

Úúú. Beneveznék hozzád is szívesen egy meglepire :-) De már bejutottam az első háromba Sajtkukacnál. Mondjuk nincs benn a szabályban, de gondolom, azért az úgy fair, ha csak egy helyen "igénylünk" ajándékot, nem?

Dulmina írta...

Szerintem ez nem kizáró ok! Legfeljebb nem az első 3 jelentkeződnek ajánlod fel, hogy kap Tőled valamit, hanem az első 6-nak :) Úgyhogy várom a neved és a címed magánban [dulmina(kukac)freemail(pont)hu], hogy tudjam, hova küldhetem a meglepit.

Lívi írta...

Háát... 6 azért egy kicsit sok lenne :-) Mondjuk egyelőre nincs nagy tolongás nálam se :-( De mivel pillanatnyilag itt se nagyon lelkesedik senki, köszönettel elfogadom az ajándékodat :-D Küldöm a címem! :-)

Névtelen írta...

Na akkor én is beneveznék...
Ki kell tenni nálunk is ugyan ezt és annyi?

Dulmina írta...

Rendben! Igen, egy ilyen felhívás az "ára", meg persze az abban megígért ajándékozás az ott jelentkezőknek... Én meg kérek egy nevet és egy postacímet a dulmina(kukac)freemail(pont)hu-ra.
Gouranga!

Ottis írta...

Szia, több napos vívódás után, úgy döntöttem én is benevezek a játékba, remélem 365 nap alatt csak sikerül majd kitalálnom valami ajándékötletet:-)

Dulmina írta...

De jó! Ottis, akkor Te vagy a harmadik :) Írj nekem nevet és postacímet magánban [dulmina(kukac)freemail(pont)hu], és ha kitaláltam, megcsináltam, becsomagoltam, már küldöm is a meglepetést!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails