Megjelent a Kifőztük gasztromagazin áprilisi száma, melybe természetesen elsősorban a tavasz és a húsvét jegyében válogattuk a jobbnál jobb recepteket.
Én az alábbiakkal készültem:
![]() |
Tormás lepényke |
![]() |
Boros zöldségkrémleves |
![]() |
Tormás zöldségkrémleves |
![]() |
Almás-diós püspökkenyér |
![]() |
Kakaós almakenyér |
![]() |
Diós-mézes keksz |
![]() |
Kókuszos zabkeksz csokoládésan |
A magazin a www.kifoztuk.hu oldalról tölthető le.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiVYUQXY-DPtJYlHbrkbL21jbE8pAWG8tN1phIB28nRgaY5q-TnRI-0RBDATfghaXe5F4QHQd_8hN3FBbpe0GE-bGc3lThgec74j8GGDjCkDKifDut_lLsld2JdkN3wQI6kjJHeLwvd9DsT/s200/dulmina_signo.jpg)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése