2011. december 6., kedd

Kifőztük karácsony - Töltött paszternák (laktovega)

Vegetáriánus karácsonyi (vagy bármilyen ünnepi) menü összeállításánál nekem a főétel szokta leginkább feladni a leckét. Mert mi az, ami jól is néz ki, finom is, és valamennyire ünnepélyes is? Szeretem, ha a nem vegáknak is megakad rajtuk a szeme, sőt, akár meg is kóstolják - hadd lássák, tapasztalják, hogy a húsmentes ételek is tudnak látványosak és legfőképp ízletesek lenni. Nem kell ám azt hinni, hogy a vegák csak unalmas köreten, húspótlókon, salátán, nyers répán meg bizarr magokon élnek!


Töltött paszternák - Csábító illat, ínycsiklandó látvány és különleges, gazdag íz jellemzi ezt a tápláló egytálételt, melyet nem csak vegetáriánusoknak ajánlok szeretettel. Főszereplője a téli zöldségkínálat egyik kevésbé ismert tagja, a paszternák, amelyet füstölt sajttal és pirított dióval egészítettem ki, és némi fahéjjal bolondítottam meg.


Én a fenti étellel gazdagítottam a Kifőztük magazin karácsonyi különszámának igencsak változatos, mindenféle ízléshez, vagy épp speciális diétához remek ételeket, italokat felvonultató receptkínálatát. Az újságot adományokért lehet letölteni. A teljes befolyó összegből két gyermekotthont támogatunk. Bármilyen kis összeg is nagy segítség. Kérlek, ha teheted, adakozz Te is - még két napig, december 8-ig tart az akció. Részletes információk: http://karacsony.kifoztuk.hu/

A Kifőztük csapata és a támogatandó gyerekek nevében is köszönöm!
 

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails