2010. december 9., csütörtök

Tündérkarácsony játék

Az utóbbi időben látszólag csend volt a házam táján, pedig a szokásosnál is többet sürögtem-forogtam a tündérkonyhámban. (Már amikor nem a nyakamba szakadt ügyes-bajos dolgok intézésén fáradoztam, illetve nemes egyszerűséggel dolgoztam.) Kicsit korán kezdődött nálam a fahéjas-mézeskalácsos karácsonyi hangulat, de csak azért, hogy a tényleges ünnepi készülődés idején már kapható legyen Tündérkarácsony című e-receptgyűjteményem. Az e-könyv ötven kipróbált és bevált, vegán vagy lakto-vegetáriánus receptet tartalmaz, természetes, finomítatlan alapanyagokból; fényképpel, részletes leírással, tippekkel. Ráadásként pedig elindult Advent Dulminával című zárt blogom is, ahol további ünnepváró receptek mellett a könyv megírásának kulisszatitkaiba és a nálam zajló készülődésbe is bepillanthatnak az olvasóim. Ha további részletekre vagy kíváncsi, kattints ide.


Ha pedig a beharangozó alapján tetszik a könyv, és szeretnéd, hogy másokhoz is eljusson a híre, akkor egy játékra hívlak. Mindössze annyit kell tenned, hogy az interneten mások figyelmébe ajánlod, vagy az alábbi banner kirakásával az oldaladra, vagy valamilyen fórumba írt hozzászólásban, és e-mailben elküldöd nekem a linket. Fáradozásod jutalmaként pedig a könyv tartalomjegyzékéből kiválaszthatsz 3 tetszőleges receptet, amit e-mailben elküldök Neked. A linket és a választott receptek sorszámát és/vagy nevét a tunderkaracsony_kukac_gmail_com címre várom.

A kód, amelyet be kell illesztened a honlapodra, hogy mások is rátalálhassanak a Tündérkarácsony e-recepteskönyvre:

<div class="karacsonyi"><a href="http://joegeszseget.kattints.info/dbb"><img src="http://href.hu/x/dykt" alt="Akár a Recepteskönyv teljes ára levásárolható!/" title="Akár a Recepteskönyv teljes ára levásárolható!" style="width:477px;height:100px;" /></a></div>
A receptkönyv ára akár teljesen levásárolható!

A könyvborító és a banner Czirják Tamás munkája, a könyv elkészítését pedig a Jó egészséget! webáruház támogatta. Köszönöm!

2 megjegyzés:

Ottis írta...

Békés, Boldog Karácsonyt kívánok neked!

Renata Kalman írta...

Békés, szeretettel teli karácsonyi ünnepeket kívánok és boldog új esztendőt!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails