tag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post7167478781887212834..comments2024-01-02T14:45:00.910+01:00Comments on Dulmina tündérkonyhája: Tippek és trükkök: Kristályos méz kiolvasztásaUnknownnoreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-61279083486539561952014-01-12T11:27:26.573+01:002014-01-12T11:27:26.573+01:00Én meg cumisüveg melegítőt használok, mert az maxi...Én meg cumisüveg melegítőt használok, mert az maximum 37 fokra melegíti a vizet, ami a biztonságos hőfok tartományban van, ahol a méz anyagai még nem égnek meg. Egy akkora lekváros üvegbe teszem át a mézet, amelyik belefér a cumisüveg melegítőbe, és bekapcsolom, majd addig hagyom, míg az összes kristály eltűnik az üvegből. Nem is kell rá figyelni, hogy nehogy túlmelegedjen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-85251360428387982912009-07-29T17:38:39.593+02:002009-07-29T17:38:39.593+02:00Valóban, egy időben mikróban is próbálkoztam ilyes...Valóban, egy időben mikróban is próbálkoztam ilyesmivel - alacsony fokozaton, viszonylag hosszan melegítve egész jó eredményt lehet elérni. Viszont jó ideje már egyáltalán nem használok mikrót, és fura dolog lett volna így adni hozzá a tippet :)Dulminahttps://www.blogger.com/profile/01523896080860646568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-34056889501164505762009-07-29T17:20:26.765+02:002009-07-29T17:20:26.765+02:00Az a gyanúm, hogy a mikró nem véletlenül maradt ki...Az a gyanúm, hogy a mikró nem véletlenül maradt ki a lehetőségek közül.Én használom, főként egy-egy adag étel melegítésére. A mézet és a csokoládét is ebben szoktam olvasztani.Daisyhttps://www.blogger.com/profile/00983990090635484992noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-376923802126285172009-07-27T23:21:13.655+02:002009-07-27T23:21:13.655+02:00Évekkel ezelőtt egy százforintos boltban vettem, d...Évekkel ezelőtt egy százforintos boltban vettem, de úgy rémlik, hogy egyszer a Tesco-ban is láttam már hasonlót.<br /><br />Igazából minden olyasmire jó, aminél fontos, hogy sehol se melegedjen túl. Csokiolvasztáson kívül valamikor madártejet is készítettem benne, meg egyszer valami főzős vaníliakrémet. Aztán valahogy elsüllyedt - mostanáig :)Dulminahttps://www.blogger.com/profile/01523896080860646568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-87518240405594972712009-07-27T22:06:22.190+02:002009-07-27T22:06:22.190+02:00erröl a tejforraló edényröl még sosem hallottam. b...erröl a tejforraló edényröl még sosem hallottam. biztos fel lehet még más jóra is használni, pl. csoki felolvasztására? te hol vetted?murok marcihttps://www.blogger.com/profile/08494335347676864482noreply@blogger.com