tag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post5525669088541818884..comments2024-01-02T14:45:00.910+01:00Comments on Dulmina tündérkonyhája: Szilvalekvár 2010 (vegán)Unknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-84006876455706229972010-08-27T17:41:14.261+02:002010-08-27T17:41:14.261+02:00Köszönöm gyors válaszod!
Nagyon sok jó ötlet és f...Köszönöm gyors válaszod!<br /><br />Nagyon sok jó ötlet és finom recept van oldaladon, van amit már ki is próbáltam. Köszönöm a jó ötleteket, s így a változatos, fincsi kajákat, amit az asztalra tehetek.<br />Holnap kapok 5 kg őszibarackot, azt szintén így szeretném eltenni.<br />További finom étkeket, és örömöt kívánok, gratulálok blogodhoz!!!!<br /><br />TimeaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-70100905304157728202010-08-27T17:09:05.784+02:002010-08-27T17:09:05.784+02:00Kedves Tímea!
Ha elég sűrűre főztöd, akkor már oly...Kedves Tímea!<br />Ha elég sűrűre főztöd, akkor már olyan kicsi a víztartalma, hogy nem romolhat meg (ahogy az aszalt gyümölcs sem szokott). De azért persze szurkolok, ahogy a saját lekvárjaimat is időnként ellenőrzöm, hogy tényleg minden rendben van-e velük :)<br />Én nem szoktam letakarni semmivel, egyszerűen csak otthagyom éjszakára a konyhában. Egy vékony, nem túl sűrű szövésű ruha alatt Dulminahttps://www.blogger.com/profile/01523896080860646568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-71039490048653465512010-08-27T15:56:40.631+02:002010-08-27T15:56:40.631+02:00Kedves Dulmina!
Először próbálom ki a szilvalekvá...Kedves Dulmina!<br /><br />Először próbálom ki a szilvalekvárt mindenféle cukor és tartósítószer nélkül :-)( drukkolj légyszíves!), és már csak 1 kérdésem maradt : Mikor kész a lekvár és a "bőrösödésre" várok, akkor azért ugye letakarjam tiszta konyharuhával a szálló por és stb. ellen??? Vagy esetleg más módszert ajánlanál?<br /><br />Köszönöm előre is válaszod, irtó izgi lesz így Anonymousnoreply@blogger.com