tag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post5155559093494414551..comments2024-01-02T14:45:00.910+01:00Comments on Dulmina tündérkonyhája: "Pásztortarhonya" hajdinából (vegán)Unknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-22013342338438917942011-06-21T11:48:41.180+02:002011-06-21T11:48:41.180+02:00Ancsa:
Főzés előtt is voltak a hajdina közt apró f...Ancsa:<br />Főzés előtt is voltak a hajdina közt apró fekete magocskák? (Előfordul.) Azokat ki kell szitálni vagy válogatni. Ha főzés közben lettek valahonnan, akkor fogalmam sincs, mi lehet... a hajdina barnás színű és puhára fő a héja is.Dulminahttps://www.blogger.com/profile/01523896080860646568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-18707880023755485642011-06-21T10:30:39.157+02:002011-06-21T10:30:39.157+02:00szia
olyan problémám lenne, h a hajdina elkészíté...szia<br /><br />olyan problémám lenne, h a hajdina elkészítés után tele van ilyen apró fekete, héjnak kinéző, kemény vmikkel, a képen lévő ételben viszont semmi ilyesmit nem látok.. van erre vmi praktika, mit tudok ezzel kezdeni?<br /><br />a választ előre is köszi<br />ancsaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-39120409672066323572011-02-03T07:43:00.325+01:002011-02-03T07:43:00.325+01:00Ezt kipróbálom.Ezt kipróbálom.atirahttps://www.blogger.com/profile/04679193606736301564noreply@blogger.com