tag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post3613348481978609176..comments2024-01-02T14:45:00.910+01:00Comments on Dulmina tündérkonyhája: Jó kör voltUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-78116276186429978522008-10-13T17:44:00.000+02:002008-10-13T17:44:00.000+02:00Köszönöm a tanácsot, "sima" sónál alkalmazni fogom...Köszönöm a tanácsot, "sima" sónál alkalmazni fogom, a fűszeresek aromájának viszont azt hiszem, jobb a zárt edényben tárolás.Dulminahttps://www.blogger.com/profile/01523896080860646568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-35349967006834791772008-10-13T17:38:00.000+02:002008-10-13T17:38:00.000+02:00Szia!Ha nem szeretnéd, hogy a só összeálljon a pár...Szia!<BR/><BR/>Ha nem szeretnéd, hogy a só összeálljon a párától, akkor tegyél néhány szem rizst a sótartóba. Nem lesz semmilyen mellékíze, csak egyszerűen a rizs szívja magába a nedvességet, a só pedig sokáig szórható marad.<BR/><BR/>KataKatahttps://www.blogger.com/profile/01088623510643956205noreply@blogger.com