tag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post2488155221098240425..comments2024-01-02T14:45:00.910+01:00Comments on Dulmina tündérkonyhája: Zöldséges piteUnknownnoreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-44077145911222991252009-02-13T13:38:00.000+01:002009-02-13T13:38:00.000+01:00Természetesen más tésztával is mehet, akár a legeg...Természetesen más tésztával is mehet, akár a legegyszerűbbel, akár a <A HREF="http://dulmina.blogspot.com/2009/02/cukkinis-turos-pite.html" REL="nofollow">cukkinis pite</A> tésztájával (a mogyoró nagyon feldobta ám! - de ha nincs, dióval is el bírom képzelni), vagy <A HREF="http://dulmina.blogspot.com/2008/10/birsalms-kosrka.html" REL="nofollow">ez a zabpehelylisztes</A> változat is nagyon hálás Dulminahttps://www.blogger.com/profile/01523896080860646568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-55984885556346004292009-02-13T10:34:00.000+01:002009-02-13T10:34:00.000+01:00Szia Dulmina!Nagyon tetszik ez a recept, de én mos...Szia Dulmina!<BR/>Nagyon tetszik ez a recept, de én most élesztő nélkül tudnám csak enni...szerinted az egyszerűbb (liszt,víz,olaj) tésztával is finom? láttam, hogy a cukkinis lepényt Te is úgy csináltad... Nem maradt nyers a tészta középen sem? Általában nagyon tetszenek ezek a zöldséges lepények :), van esetleg más recepted is a tésztához, ami élesztő nélküli (tejtermék nekem mehet)? Köszi!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-75692364675593925672009-02-11T21:45:00.000+01:002009-02-11T21:45:00.000+01:00Én kicsit ropogósan szeretem a zöldségeket, így bi...Én kicsit ropogósan szeretem a zöldségeket, így biztosan nem főzném elő. Remek összeállítás, nekem biztosan ízlik majd.erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-3920460454155298652009-02-11T10:10:00.000+01:002009-02-11T10:10:00.000+01:00Próbáltam egy kicsit változatosra venni a figurát,...Próbáltam egy kicsit változatosra venni a figurát, azért lett zöldségkrém a szokásos paradicsomos szósz helyett.<BR/>A tetején a zöldségek jó haraphatóak, ami ugye nekem mániám :) Aki azt is igazán puhán akarja, annak javallott az előfőzés című tiszteletkör.Dulminahttps://www.blogger.com/profile/01523896080860646568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-86832865431030263202009-02-11T09:41:00.000+01:002009-02-11T09:41:00.000+01:00Régen, mikor még húst ettünk, pakolásztam ilyen sz...Régen, mikor még húst ettünk, pakolásztam ilyen szószra a csirkedarabokat. (bocs az érzékenyebb lelkűektől, hogy vegán blogba ilyet merek leírni :) )<BR/>A "zöldségkrém" mindig finom szokott lenni, bár még kelt tésztafélére nem tettem. Viszont jó ötlet. <BR/>A zöldségdarabok a tetején nem lettek kemények? Bár hülye kérdés, valószínűleg az is átsült, és megpuhult.Bridgehttps://www.blogger.com/profile/08058429582975006091noreply@blogger.com