tag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post1525887708294488144..comments2024-01-02T14:45:00.910+01:00Comments on Dulmina tündérkonyhája: Nyári zöldségleves hajdinával (vegán)Unknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-35062109581728299442012-07-19T16:56:12.792+02:002012-07-19T16:56:12.792+02:00Hú, ez nagyon jó ötlet, hamarosan műsorra is tűzöm...Hú, ez nagyon jó ötlet, hamarosan műsorra is tűzöm (és természetesen utána beszámolok az eredményről :)Dulminahttps://www.blogger.com/profile/01523896080860646568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-75942012970473167632012-07-19T13:09:32.604+02:002012-07-19T13:09:32.604+02:00:-))
Nagyon pongyolán, de Ti úgyis érteni fogjáto...:-))<br /><br />Nagyon pongyolán, de Ti úgyis érteni fogjátok:<br />a hajdinát - ízlés szerint - összekeverem a többi (beáztatott) gabonával (barna rizs, zab, árpa, tönkölybúza, rozs), lecsós alapon, fűszerekkel megfőzöm, botmixerre összetöröm és egy gabonakolbászhoz hasonló masszát kapok. Ezt (pirítós) kenyérre is lehet tenni, de rétegzem is, pl. rakott káposzta és társai.<br />Finom:-))Sallaihttps://www.blogger.com/profile/16051130473047164247noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-44372570153222569952012-07-19T09:56:04.636+02:002012-07-19T09:56:04.636+02:00Viszont ezen recept kapcsán a Facebook-on megtudta...Viszont ezen recept kapcsán a Facebook-on megtudtam, hogy a sötét hajdinát néhány forrázással meg lehet szelídíteni. Ha úgy alakul, kipróbálom!Dulminahttps://www.blogger.com/profile/01523896080860646568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-66121505409843911632012-07-19T09:30:10.088+02:002012-07-19T09:30:10.088+02:00A natúr hajdinának tényleg kellemesebb az íze, csa...A natúr hajdinának tényleg kellemesebb az íze, csak mindig az a drágább. Nem értem. Így simán levesbe még nem tettem, de lehet, hogy kipróbálom.Bridgehttps://www.blogger.com/profile/08058429582975006091noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-90162838105026827322012-07-18T15:35:45.939+02:002012-07-18T15:35:45.939+02:00A hasznos megjegyzéseknek mindig örülök: ma is tan...A hasznos megjegyzéseknek mindig örülök: ma is tanultam valamit. Mostani (igen kis) hajdinafogyasztásunkat mondjuk nem lesz nehéz felülmúlni télen :)Dulminahttps://www.blogger.com/profile/01523896080860646568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-27164491634492799622012-07-18T15:15:21.307+02:002012-07-18T15:15:21.307+02:00Szia!
Ha szabad egy megjegyzést: Somlósi Lajostól ...Szia!<br />Ha szabad egy megjegyzést: Somlósi Lajostól tanultam, hogy a hajdina télen "jobb", akkor az "igazi", pl. mielőtt a gyerek kimegy szánkózni, hajdinából készült étel kap (pl. kását).<br />IldikóSallaihttps://www.blogger.com/profile/16051130473047164247noreply@blogger.com