tag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post6247833694502398508..comments2024-01-02T14:45:00.910+01:00Comments on Dulmina tündérkonyhája: Csokis-céklás süteményUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-56221078682442671872008-02-01T21:12:00.000+01:002008-02-01T21:12:00.000+01:00Van, amibe én is inkább mézet teszek, de a tészták...Van, amibe én is inkább mézet teszek, de a tészták állaga más lesz a méztől, szóval ott inkább nem. Meg ha lehetőség van rá, próbálom elkerülni a méz melegítése című ügyeket. Ha édesítő nélkül akarod reformosra venni a figurát, akkor a gyümölcscukrot javaslom - sokkal édesebb, mint a répacukor, úgyhogy mindenképp kevesesebb kell belőle. Csak arra vigyázz vele, hogy könnyebben pirul, ezért Dulminahttps://www.blogger.com/profile/01523896080860646568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-52306314441248213922008-02-01T17:21:00.000+01:002008-02-01T17:21:00.000+01:00Ez nagyon jól néz ki/ hangzik!:-) A folyékony édes...Ez nagyon jól néz ki/ hangzik!:-) A folyékony édesítő helyett nem szoktál esetleg mézet használni? Nekem az édesítőkkel szemben van némi ellenérzésem, de a méz - cukor behelyettesítésben nem vagyok még én sem elég járatos.siccikehttps://www.blogger.com/profile/12566636195644042022noreply@blogger.com