tag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post5844714374999442442..comments2024-01-02T14:45:00.910+01:00Comments on Dulmina tündérkonyhája: Téli rakottUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-11295696841254579732009-01-06T17:44:00.000+01:002009-01-06T17:44:00.000+01:00Nana: Köszönöm az ötletet!Napmátka: Nem füstölt sa...Nana: Köszönöm az ötletet!<BR/><BR/>Napmátka: Nem füstölt sajttal, vagy akár sajt nélkül is el bírom képzelni (mondjuk akkor valami zöldfűszert azért tennék bele), de most egy hosszabb tejtermék-szünet után ez jólesett/esik. Igen, a római tál meg a pataki tál lényegében ugyanaz. Én nagyon szeretem, mert a benne sütött zöldségek fantasztikusan finomak natúr is, és ilyenkor a "mellékes" konyhafűtésDulminahttps://www.blogger.com/profile/01523896080860646568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-48268361451545663082009-01-06T17:32:00.000+01:002009-01-06T17:32:00.000+01:00A füstölt sajtokat kevéssé szeretem, de ettől elte...A füstölt sajtokat kevéssé szeretem, de ettől eltekintve biztosan finom fogás lehetett. Annyiszor emlegeted mostanában a pataki tálat, hogy ideje már az enyémet is elővenni (bár nálam "római-tál" néven fut, azt hiszem, lényegében ugyanaz a máztalan cserépedény).erős ildikóhttps://www.blogger.com/profile/11525497821571300750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-12319781490995216192009-01-06T17:27:00.000+01:002009-01-06T17:27:00.000+01:00:):)nanahttps://www.blogger.com/profile/03565624788613133315noreply@blogger.com