tag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post2679582220427130735..comments2024-01-02T14:45:00.910+01:00Comments on Dulmina tündérkonyhája: Csicsóka savanyúságUnknownnoreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-1705461870597232262011-02-16T23:45:10.120+01:002011-02-16T23:45:10.120+01:00Nagyon szívesen! Mindig jó érzés, ha kezdőknek sik...Nagyon szívesen! Mindig jó érzés, ha kezdőknek sikerült kedvet csinálnom hozzá, hogy belevágjanak például a befőzésbe - aztán hátha ráéreznek az ízére, és pár év múlva már eszükbe se jutna kihagyni :)<br />Bevallom, én is az uborkás receptből puskáztam ki a mennyiségeket, de valójában jobb és egyértelműbb, ha konkrétan le van írva itt. Az olvasóknak mindenképp, de nekem is, mikor ismétléskor Dulminahttps://www.blogger.com/profile/01523896080860646568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-70156592879430559292011-02-16T21:43:18.049+01:002011-02-16T21:43:18.049+01:00Kedves Dulmina!
Nagyon szépen köszönöm, remélem n...Kedves Dulmina!<br /><br />Nagyon szépen köszönöm, remélem nekem is ilyen jól sikerül majd. Teljesen tapasztalatlan vagyok befőzés ügyben, de lelkes :). Most pirulok, mert látom, leírtad az uborkás receptet a link alatt... Így külön köszönet, hogy a kedvemért még egyszer posztoltad.<br /><br />Kellemes további főzőcskézést:<br />LolleAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-3555880186905713872011-02-16T10:20:24.851+01:002011-02-16T10:20:24.851+01:00Hasonlóan ízesítettem, mint ahogy az uborkát is sz...Hasonlóan ízesítettem, mint ahogy az uborkát is szoktam (mivel anno én se találtam sehol receptet, kénytelen voltam a saját fejem után menni):<br />egy 720 vagy 800 ml-es üvegbe<br />- 3 evőkanál 10 %-os ecet (biológiai erjesztésű, nem szintetikus)<br />- 1/2 teáskanál só<br />- 5-6 szem feketebors<br />- 1/2 teáskanál köménymag<br />- 1/2 teáskanál mustármag (elhagyható)<br />- 1-2 babérlevél<brDulminahttps://www.blogger.com/profile/01523896080860646568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-1398900505650814812011-02-16T09:53:30.646+01:002011-02-16T09:53:30.646+01:00Kedves Dulmina!
Tudom, régen volt, de esetleg le ...Kedves Dulmina!<br /><br />Tudom, régen volt, de esetleg le tudnád még írni, pontosan hogyan csináltad, milyen lét tettél a csicsókára? Szeretnék meglepni vele valakit, és sehol sem találtam receptet.<br /><br />Előre is köszönöm!<br />LolleAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-26833457377580263902009-03-25T23:19:00.000+01:002009-03-25T23:19:00.000+01:00kíváncsiság szinten lehet, h kipróbálom. A barátnő...kíváncsiság szinten lehet, h kipróbálom. A barátnőm szerint örülni fog neki! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-49290904465206943942009-03-14T07:31:00.000+01:002009-03-14T07:31:00.000+01:00Jaj, de jó ezt látni!A nagymamám sokszor csinált s...Jaj, de jó ezt látni!<BR/><BR/>A nagymamám sokszor csinált savanyított csicsókát, akkoriban annyira nem voltam oda érte, de azért ettük. Arra emlékszem, hogy jó roppanós volt. <BR/>Aztán néhány évvel ez előtt a szabadkai piacon feltűnt egy zseniális bácsi az ő még zseniálisabb, nagyon különleges savanyúságaival és nála is lehetett kapni. Sajnos megbetegedett...<BR/><BR/>SZóval nagy érdeklődéssel Ági, aki főzhttps://www.blogger.com/profile/11509799980454904195noreply@blogger.com