tag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post2506875147612018257..comments2024-01-02T14:45:00.910+01:00Comments on Dulmina tündérkonyhája: Kenyerek teljes kiőrlésű lisztből - szerte a világbólUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-64165866672593155742008-09-08T09:04:00.000+02:002008-09-08T09:04:00.000+02:00A liszt egy részét néha én is lecserélem másmilyen...A liszt egy részét néha én is lecserélem másmilyenre, meg a magok is változóak, akár belekeverve, akár a tetején. Pelyhekkel viszont még nem variáltam, de jól hangzik, úgyhogy a következő már nálam is zabpelyhes lesz. Vagy rozspelyhes... Vagy árpapelyhes... Vagy ami épp fel van bontva :) A kenyérruha nekem is nagyon bevált. Mindig furán néznek rám, mikor kiderül, hogy itthon sütöm a kenyeret, de Dulminahttps://www.blogger.com/profile/01523896080860646568noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-90851807882056528.post-49607672835864207092008-09-07T23:49:00.000+02:002008-09-07T23:49:00.000+02:00Kedves Dulmina! Gratulálok a dagasztás nélküli ke...Kedves Dulmina! Gratulálok a dagasztás nélküli kenyeredhez.Júliusban azért kerülte el a figyelmemet, mert éppen Angliában jártam.Február óta én csak dagasztás nélküli kenyeret sütök, mi csak ezt esszük. A férjemnek rozsos köményeset, magamnak teljes kiőrlésű tönkölyt, négy magosat, szezám,len,napraforgó és tökmaggal. A páromnak eleinte kerek cipót sütöttem, de Ő is belátta, hogy Főz és fecseghttps://www.blogger.com/profile/01536400751252578090noreply@blogger.com